Plexiglas

Assortiment

Op zoek naar Plexiglas in welke vorm of maat dan ook? Bij Plastiglas kun je terecht voor vrijwel alle soorten Plexiglas (Perspex) in plaat-, staf- en buisvorm. Je kunt hier ook plexiglas op maat laten maken. Denk aan (beurs) meubels, woonaccessoires, beschermkappen, bakken, schilderijlijsten, displays, ruiten voor je boot, tafelbladen etc.

Kenmerken

Het handige van Plastiglas is dat je alles op het gebied van Plexiglas op maat kunt laten maken, en niet slechts de keuze hebt uit wat er op voorraad is. Je kunt je eigen wensen dus exact bespreken en laten uitvoeren in het eigen atelier. Dankzij de jarenlange ervaring weet men precies wat wel en niet mogelijk is.

Sfeer

Plastiglas straalt ambachtelijkheid, vakmanschap en liefde voor het materiaal uit. Het is de plaats waar je moet zijn om een mooi op maat gemaakt product te vinden. Wij hebben aan de Zoutmanstraat diverse meubels en objecten staan om je te inspireren. En natuurlijk nemen wij graag de tijd om hierover te praten!

Bijzonderheden

Plastiglas maakt katheders voor bijvoorbeeld kerken, musea, tv-zenders, ministeries, gemeenten en rechtbanken. Daarnaast kun je hier terecht voor beschermkappen, vitrines, sokkels en zuilen, displays, eettafels, salontafels, bijzettafels en lampen.